Geen categorie

Oktober 2018

Nieuwe medewerker.

Per 1 oktober is Gerhard Bouma bij ons begonnen als hoofd laboratorium. Gerhard heeft een analytische-chemische HLO opleiding gevolgd in Deventer. Wij wensen Gerhard veel succes toe en heten hem van harte welkom in Fertilab.

Tevens heeft Peter Speek sinds 1 oktober een nieuwe functie binnen Fertilab. Hij is nu R&D manager en gaat zich bezig houden met het ontwikkelen/verbeteren van bestaande en nieuwe processen. Wij wensen hem veel succes toe in zijn nieuwe functie en bedanken wij hem voor zijn inzet de laatste jaren als hoofd laboratorium.


Nationale demodag hoveniers van 19 September.

Fertilab stond dit jaar voor de tweede keer op dit evenement bij Kuypers graszoden in Biezenmortel. Er waren 1.000+ bezoekers, wat meer dan het dubbele was van vorig jaar.
Wij hebben wat interessante contacten gemaakt en met een temperatuur van 25+ graden, was het aangenaam vertoeven.


Grasvakdag 5 oktober

Fertilab stond dit jaar op dit eerste keer gehouden evenement bij Boelens graszoden. Er waren 120+ bezoekers, maar dat mocht de pret niet drukken en bovendien was het weer ongelofelijk goed, 22+ graden met volop zon.