Geen categorie

November 2018

Een-op-een met Atty Woltjes.

Atty werkt sinds 1 April 2017 bij Fertilab als relatie beheerster en administratief medewerkster en is het gezicht en de stem van Fertilab naar onze klanten toe. Voordat zij bij Fertilab begon was zij in dezelfde functie werkzaam bij Altic in Dronten voor 15 jaar.

Atty vindt de afwisselende werkzaamheden leuk en het dagelijkse contact met de klanten. Uitdagingen voor de toekomst ziet zij om dat klantencontact zo te behouden als dat het nu is. Snel reageren op vragen van klanten en altijd bereikbaar zijn. Klanten moeten nooit langer dan 24 uur hoeven wachten op een antwoord.

Verder is Atty (getrouwd 41 jaar) naast moeder van 3 jongens ook grootmoeder van 5 kleinzoons. Naast de familie heeft ze ook tijd voor hobby’s: bridge, handwerken, lezen wandelen, dansen en de moestuin.

Ook gaat ze graag met haar man op vakantie, voornamelijk berggebieden; Noorwegen/ Frankrijk/ Zwitserland maar ook Limburg is leuk volgens haar. Het moet wel ruig zijn, dus geen hotel of huisje maar kamperen in een tent.

Favoriete muziek: klassiek (Bach) tot pop (Sting), zo erg divers. Favoriete film: Notting Hill. Favoriete series op tv: KLEM (Ned.) en Noorse en Zweedse detective series. Deze zijn beter dan de Engelse series volgens Atty. Engelse detective series zijn te traag.

Favoriete sporten zijn dansen en volleybal, deze laatste wordt niet meer beoefend. Zwemmen heeft wel altijd op het lijstje gestaan, maar heeft zij nooit de tijd voor genomen. Ook in de atletiek is ze bezig geweest als jurylid tijdens wedstrijden, omdat haar kinderen hiermee bezig waren.

Laatst gelezen boek: biografie van Sonja Barend.

Op de vraag van; wat kun je nog over jezelf vertellen wat je collega’s niet van je weten? Was het antwoord: organiseren van bridgewedstrijden voor 80 tot 100 mensen. Ze bridget dus ook al voor 40 jaar.