Stage

Zoek je een leuk IT-Project als stage?

Volg je een IT-opleiding op HBO-niveau en zoek je een uitdagende stage? Dan hebben wij het perfecte stageproject voor jou!

Centraal gelegen in Flevoland vindt u Fertilab B.V., een onafhankelijk laboratorium voor agrarische analyses. Wij analyseren bodem, plantaardig materiaal, water en meststoffen. Door middel van moderne, geavanceerde apparatuur in combinatie met bewezen technieken zijn we in staat veel verschillende analyses uit te voeren. Een team van 15 enthousiaste en betrokken medewerkers gaan elke dag in een open werksfeer de uitdaging aan om de opdrachten van klanten optimaal te behandelen en succesvol af te ronden. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel.

Wie zoeken wij:

Je volgt een IT-opleiding op HBO-niveau en je zoekt een uitdagend stageproject van minimaal 4 maanden. Je bent enthousiast, leergierig en resultaatgericht.
Je vindt het geweldig om bezig te zijn met mensen en informatiestromen binnen een bedrijf en slimme, efficiënte IT- oplossingen te bedenken die naadloos en naar volle tevredenheid aansluiten bij diezelfde mensen die ze gaan gebruiken.
Hierbij is het programmeren en ontwikkelen van de user interface helemaal jouw ding !
Knelpunten ga je niet uit de weg, maar pak je juist als uitdaging met 2 handen aan. Je werkt graag in teamverband en kan ook heel goed zelfstandig werken.

Wat bieden wij:

Wij bieden jou een uitdagend stageproject binnen een modern en dynamisch laboratorium.
Je gaat in een projectteam het Laboratorium Informatie Management Systeem (LIMS) aanpassen en optimaliseren. Je gaat nieuwe functionaliteiten ontwikkelen, testen en implementeren. Je gaat de daarbij behorende RDBMS (SQL-database) aanpassen en inrichten. Je gaat programmeren in onder andere Object Pascal. Kortom, een ideaal project om jezelf als IT-er vakkundig door te ontwikkelen!

Wij bieden verder een prettige werkomgeving met een fijne en open werksfeer. Natuurlijk bieden wij ook een aantrekkelijke stagevergoeding!

Durf jij de uitdaging aan?

Neem dan telefonisch contact op met Peter Speek (R&D manager) op 0321-745005 of stuur een
email naar: peter.speek@fertilab.nl