Januari 2019

Nationale grasdag 2019.

23 Januari was de 17de nationale grasdag. Dit jaar was het aantal mensen wat zich had ingeschreven 280 (een record voor de laatste 5 jaar). Het evenement werd gehouden in het Willem II stadion in Tilburg. Het evenement werd gesponseerd door 6 bedrijven, waarvan Fertilab er een van was. Peter Speek gaf namens Fertilab een presentatie, die vooral gericht was op ons nieuwe pakket BD40, waarin wij de korrelgrote verdeling van een monster bepalen met laserdiffractie technologie. Het publiek was erg ge-interesseert wat bleek uit de gesprekken, die hierna volgden tijdens de pauzes. Een geslaagde dag. Voor de presentaties van alle bedrijven (incl. die van ons) verwijs ik u naar de website www.nationalegrasdag.nl. Volgende maand zullen wij op deze methode meer ingaan.